El Casal de Joves del Guinardó en marxa!

El Casal de Joves del Guinardó en marxa!

Des del novembre del 2015 diverses entitats, col·lectius i veïns i veïnes del barri del Guinardó, com Vaquetes del Guinardó, l’AEIG Perot Guinarda, l’Assemblea de Joves del Guinardó, la Comissió Jove de Festes del Guinardó, l’Esplai Torxa i el CJD7, hem dut a terme el procés participatiu per la definició del Casal de Joves del Guinardó. Aquest es va estructurar en 4 sessions en que vam tractar la definició d’usos dels espais, el model de gestió i d’organització de l’equipament i les entitats, col·lectius i veïns i veïnes. Com a resultat d’aquest procés hem realitzat un avantprojecte que creiem representatius de la realitat i necessitats del barri.

Així doncs, i després de tractar-ho amb districte, hem marcat un nou horitzó: la inauguració i posada en marxa del casal!

L’assemblea del casal ens estem trobant cada dilluns a les 20.30 al Casal (c/Teodoro Llorente 26), per tenir-ho tot apunt. Ens hem organitzat en diferents comissions com per exemple la de definició d’espais i estètica o la coordinació amb districte que també tracta temes laborals. El diumenge passat, dia 13, vam realitzar la primera jornada de treball per la posta a punt de l’equipament, vam desembalar material i el vam començar a distribuir pels espais! Preveiem una altre nova sessió el dilluns 28 de Març!

Una altra comissió està preparant  la inauguració que tindrà lloc el divendres 22 d’abril! En aquesta farem una presentació del procés i els resultats, farem un tour guiat i ho amenitzarem tot amb una mica de música! També podreu participar en l’elecció del nom del casal!

Us convidem a tots i totes a participar de les assemblees, els dilluns a les 20.30!

Us convidem a tots i totes a participar de les jornades de treball! La pròxima, el dia 28 de Març!

Us convidem a tots i totes a participar a la inauguració! El divendres 22 d’abril!

Seguiu-nos al Facebook per saber-ho tot de nosaltres!!!

casal2

 

« »

Scroll to top