Crònica juvenil de les Festes d’Horta

Crònica juvenil de les Festes d’Horta

Un any més Horta comença el curs vestida de Festa Major! I els i les joves del barri han tornat a participar molt activament de la Festa!

Dins de la programació d’enguany no podia faltar la Monstre d’entitats. Les educatives feien taller de pintar cares, el Queixal i Arran van organitzar un mercat d’intercanvi i Diables d’Horta el ja mític concurs d’escalar caixes.

Una de les activitats més esperades va ser les Olimpíades entre les entitats d’Horta, la novetat! Tot començava amb un concurs de vídeos on Diables va fer honor a Brave Heart, Reducte Hortenc al ritme del Dadadá es va mostrar fort sobre les seves vespes, el Sant Francesc Xavier va saber trobar el punt feble de les altres entitats, i Queixal, Isard i Xangó va ressaltar la seva potencialitat. Diables es va imposar en aquesta primera prova, però encara faltava la tarda més dura on s’ho van jugar tot amb el concurs de Titius, on reducte Hortenc es va erigir com l’entitat sobirana en el control del bon beure. El Sant Francesc Xavier, Diables, Xangó i, altre cop, Reducte Hortenc van demostrar les seves dots més artístiques creant un coreografia en només 5 minuts. I la Guerra de Pintura va ser la prova clau que va demostrar que totes les entitats tenen un punt de debilitat ja que van quedar desqualificats per tramposos! La gimcana acabava amb el triomf d’Arran i Diables a la prova de construir la torre més alta amb només 5 persones.

A dia d’avui, i ja acabades les festes d’Horta, es fa difícil dir quin ha estat el clar vencedor d’aquestes Olimpíades. Esperem poder-vos informar en els propers dies.

Com cada any, els i les joves van ser presents en l’organització d’altres actes com el Cabaret al carrer, el Gimnàs al carrer amb taller de ioga i kick boxing, els concerts joves, el karaoke i el cinema a la fresca, entre d’altres.

El Punt7 va tornar a sortir al carrer per tercer any consecutiu. Aquest cop vam organitzar un Trivial on van participar una cinquantena de persones.

I ara, us deixem unes imatges per explicar la Festa Major d’una manera visual:

monstremonstre1

horta3

pij

« »

Scroll to top