Comencem al curs amb molta activitat!

Comencem al curs amb molta activitat!

Ja tornem a ser aquí! I com sempre el curs comença mogudet! Us proposem les següents activitats per aquest inici de setembre:

El Punt7 al carrer!

En el marc de les Festes d’Horta, el Punt d’Informació Juvenil del Districte surt al carrer el 18 de setembre a la tarda! Si ens voleu conèixer i voleu jugar al Trivial, us esperem a la Plaça de les Masies a partir de les 19:30h. També podreu trobar totes les activitats de la Festa Major d’Horta aquí.

Setmana de la Pau!

El Servei Civil Internacional de Catalunya ha organitzat una de les Peace Week que està tenint lloc a Barcelona aquests dies. El CJD7 i l’Aixada Antiracista hem col·laborat i treballat molt estretament amb l’SCI en aquest projecte per tal de fer dues de les activitats de la setmana. Amb l’Aixada Antiracista, el dimarts 9 de setembre a les 17h tindrà lloc al BocaNord, un taller de ràdio on parlarem de l’estat actual del feixisme i el racisme a Europa. I el dissabte 13 de setembre al matí, amb el CJD7, els participants de la Peace Week coneixeran testimonis de persones represaliades durant el franquisme. Imatge inserida 1

« »

Scroll to top