Bases del concurs “Vols tocar a la Festa Jove d’Horta-Guinardó?”

Bases del concurs “Vols tocar a la Festa Jove d’Horta-Guinardó?”

BASES del CONCURS

“Vols tocar a la Festa Jove d’Horta-Guinardó?”

  1. Cal que hi hagi membres del grup  del Districte d’Horta-Guinardó o que algún dels membres tingui algún tipus de relació amb ell.
  2. S’hi pot presentar qualsevol proposta musical (rock, flamenc, pop, heavy, ska, hip hop..).
  3. La data límit per enviar el vídeo és el diumenge 7 d’abril.
  4. Per tal de participar ens heu d’enviar un vídeo vostre o un video qualsevol on hi soni la vostra música a [email protected] (Aquesta última opció és per aquells grups que no tingueu cap video del grup).
  5. Un cop enviat el video hi haurà fins el 19 d’abril per votar a través d’aquest mateix web (www.cjd7.org). El grup més votat tocarà al concert de la Festa Jove que es portarà a terme el 18 de maig a la Rambla del Carmel.
  6. El destinatari de les inscripcions serà el Consell de la Joventut d’Horta-Guinardó.
  7. Tots els grups participants estaran presents al web del CJD7. Els i les autores de les obres presentades autoritzen la utilització d’aquestes als organitzadors/es, que en podran fer la difusió que considerin oportuna. Serà responsabilitat de l’autor/a de l’obra qualsevol reclamació que pugui sorgir en relació amb l’autoria de les obres.
  8. La inscripció al concurs implica l’acceptació plena d’aquestes bases.
  9. L’organització es reserva el dret de resoldre, com cregui més convenient, qualsevol situació no prevista en aquestes bases.

cartell vols tocar a la festa jove

« »

Scroll to top