Què faràs aquest cap de setmana? Les entitats juvenils del Districte t’ho posen fàcil!

Què faràs aquest cap de setmana? Les entitats juvenils del Districte t’ho posen fàcil!

Aquest cap de setmana, les entitats juvenils del Districte munten un munt d’activitats de tot tipus. No us les perdeu!

DISSABTE 15 de març al MATÍ

espriu

L’AEiG Salvador Espriu organitza la segona edició del mercat de segona mà de llibres, jocs i roba. A més també faran activitats per a nens i nenes de 6 a 14 anys.

On? a la cantonada de Carrer Tajo amb Fulton

Quan? d’11h a 13h

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme d’Horta-Guinardó farà l’acte públic de presentació del nucli que s’està gestant des del setembre passat. La presentació constarà també d’una xerrada sobre l’Auge dels Feixismes a Europa, a càrrec de Carles Viñas, Dr. en història contemporània. Després, coneixerem l’existència i activitat del Casal Tramuntana, de la mà d’Elisenda de @clotsensenazis. I finalment, hi haurà un torn obert i un pica-pica.

On? Punt7 (carrer Horta, 71)        Quan? d’11:30h a 13:30h

ucfrhg

Els Joves d’Esquerra Republicana de Catalunya d’Horta-Guinardó organitzen una taula rodona sobre estudis masculinitzats i feminitzats. Es posarà sobre la taula com els rols de gènere influeixen en la vida laboral d’homes i dones. Podrem conèixer l’experiència de joves com tu que, tot i que la societat sembla haver decidit per ells, estudien i treballen en l’àmbit que els agrada.

On? Punt7 (carrer Horta, 71)      Quan? a les 20h

jerc

DIUMENGE 16 de març TOT el dia

La Plaça Botticelli acull la trobada de joves membres de casals per tal de compartir experiències i donar també el tret de sortida al concurs d’escalada RocoBloc. El Queixal d’en Xöves, juntament amb d’altres casals, han tirat endavant la iniciativa. També aprofitarem l’acte per reivindicar la titularitat pública d’aquest espai, que està amenaçat de convertir-se en un pàrquing pel Mercadona.

On? Pl. Botticelli         Quan? a partir de les 10h

salvemboti

Esperem veure-us a tots i totes!

« »

Scroll to top