Nous reptes pel CJD7 després de la Trobada d’Entitats!

Nous reptes pel CJD7 després de la Trobada d’Entitats!

Després de la Trobada d’Entitats, que va tenir lloc ahir a l’AE Sant Francesc Xavier, se’ns presenten nous reptes al CJD7 i tenim moltes ganes d’entomar-los!

En motiu del 25è aniversari del Consell de la Joventut d’Horta-Guinardó, va sorgir de les entitats la necessitat de fer una reflexió i una jornada de treball en torn el CJD7. És per això que ahir vam posar sobre la taula quina relació té el CJD7 amb les entitats, quin paper hi juguen aquestes, quina pressió som capaços de fer davant l’administració pública… A més de qüestionar fins a quin punt el CJD7 és reivindicatiu i es posiciona, quina imatge projecta cap al barri i el districte, si representa i s’apropa a tot el territori que engloba…

Moltes d’altres temàtiques es van abordar a la Jornada de Treball d’ahir de la qual en van sorgir moltes noves idees i reflexions sobre les quals podem començar a traçar no només les línies de treball del curs 2013-2014, sinó que podem plantejar-nos un pla estratègic per entomar el motivador i ambiciós projecte del CJD7.

Agraim a totes les entitats que vau participar la vostra actitud i les vostres aportacions ja que és el que dota de sentit l’existència d’aquesta plataforma d’entitats juvenils. Estem molt contentes d’haver vist cares noves i hem agafat forces per tirar endavant aquest any!

Ah! I com no podia ser d’una altra manera, després d’una jornada de treball, vam gaudir d’una paellada tots junts!

« »

Scroll to top