La Lali Jove, festa de les associacions juvenils, ja és aquí!

La Lali Jove, festa de les associacions juvenils, ja és aquí!

Després de molts anys reivindicant des del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) un espai dins la Festa Major de Barcelona (les Festes de la Mercè) creat i autogestionat pel propi teixit associatiu juvenil de la ciutat, finalment s’ha pogut generar aquest espai dins el marc de les Festes de Santa Eulàlia, copatrona de la ciutat de Barcelona.

L’espai creat, dinamitzat i organitzat pels i les joves de la ciutat tindrà lloc a la plaça dels Àngels, davant del MACBA, aquest dissabte 7 de febrer a partir de les 17h de la tarda. Aquestes són algunes de les activitats organitzades per tal de treballar l’eix de la festa: La participació de la infància i la joventut. Totes les activitats donaran espai a la reflexió per construir entre tots i totes quina ciutat volem.

Circuit de mobilitat, un circuit per a tothom que ho vulgui provar per empatitzar i conèixer de primera mà quines dificultats es troben les persones amb discapacitat a l’hora de moure’s per la ciutat.

Activitats antiracistes, des de l’Aixada Antiracista, s’han organitzat diverses activitats per tal de sensibilitzar els i les joves de la situació existent en el nostre entorn i reflexionar sobre les actituds excloents.

Biblioteca humana, diferents persones estaran disposades a què us hi apropeu per explicar-vos la seva història. Històries de vida que no deixen indiferent.

Jocs cooperatius, s’ensenyaran i treballarem en equip en diferents jocs cooperatius.

Aquestes i moltes d’altres activitats. I a partir de les 20h del vespre començarà a sonar la música.

Aquest any és la primera Lali Jove! Us animem a participar amb les vostres entitats, companys i companyes…

 

lali

« »

Scroll to top