25 anys, i els que ens queden!

Hi ha persones a qui fer anys els espanta, a nosaltres no, ens fa més forts i grans! Ens fa més forts perquè portem 25 anys teixint llaços entre les entitats juvenils d’Horta-Guinardó, llaços que ens permeten afrontar conjuntament els problemes i treballar plegats per a generar noves oportunitats. I ens fa més grans perquè els anys ens han permès aprendre i créixer, amb més recursos per a les entitats, més eines, un punt d’informació juvenil obert a tots i totes, i també molts reptes per resoldre… Així doncs, aquí va la crònica d’una celebració d’anivesari, perquè esperem que el CJD7 mai deixi de fer-se gran!gimcana

 

El cap de setmana de festa va començar fa mesos, amb les múltiples reunions de la comissió encarregada de preparar-ho, tot i que a la pràctica, tot va començar dissabte a les 16h, quan els diferents grups de la gimcana van rebre un e-mail amb les instruccions  per a iniciar el joc. Els participants van haver de recórrer el districte, de dalt a baix, buscant 4 punts on passar les diferents proves, les quals estaven organitzades per entitats de cada territori. Ah, i no oblidem que entre punt i punt havien de trobar objectes tals com un tutú de ballet, un diari original anterior a l’any 1990 o un microscopi. I encara que sembli mentida, un equip va aconseguir dur-ho tot! Les Econyogistes han guanyat un cap de setmana per 4 persones a un alberg de joventut a pensió complerta!

entrega de premis

I gairebé sense temps per respirar, ja teníem el concert de la Festa Jove a sobre. La nit va començar amb The Botswanas, el grup guanyador del concurs que havíem organitzat a través de la web del CJD7, i amb el cel ben clar. Passades les deu començava Reclam amb la seva gresca catalana i, passada la mitjanit i amb un cel que amenaçava pluja, el grup estrella, Strombers. El temps, però, ens va respectar, i a les dues de la matinada acabava el concert sense rastre de pluja i amb la rambla del Carmel plena de gent.

concert

Però aquí no acabava tot, perquè l’endemà al matí no hi havia son ni ressaca que servís d’excusa per a no jugar el torneig de futbol de la segona trobada d’entitats del CJD7. Enguany hi van participar 8 equips, i l’AEiG Perot Guinarda (guanyadors de l’any passat) van passar etrobadal relleu als seus veïns de local, a l’Esplai Torxa, que es va imposar a la final a Arran Horta. A les quatre, pocs segons abans que comencés a diluviar, donàvem per finalitzat el torneig i començava el dinar popular a base de botifarres, gentilesa del consell, i amanides que “teòricament” havien de dur les entitats. I per acabar de rematar aquest cap de setmana de festa, i vist que la pluja no donava treva, un torneig de Sing Star als porxos del CEIP Font d’en Fargues (al qual hem d’agrair que ens deixi les seves instal·lacions per segon any consecutiu).

 

I ara, un cop el cansament ja ha passat una mica, només ens queda agrair-vos a tots i totes que ens hagueu ajudat a fer possible aquest cap de setmana! El CJD7 no s’hagués fet tan gran si les entitats que el formen no haguessin cregut en ell, i en l’associacionisme com a forma d’organització per a créixer i fer-nos forts! Moltes felicitats a tots i totes! I per molts anys més de Consell de Joventut d’Hort-Guinardó i d’Associacionisme juvenil al Districte!

CJD725_transparent

 

 

 

 

 

« »

Scroll to top