La Festa Major d’Horta arrenca amb força tot i la pluja!

La Festa Major d’Horta ha arrencat amb força! Tot i la pluja de dissabte que no va permetre fer el pregó jove ni la cercavila prèvia a la tarda, el barri i les entitats d’Horta no s’aturen i segueixen amb el programa. Moltes entitats joves hortenques s’han fet sentir organitzant actes per la festa.

diables d'Horta

Dissabte al matí el Queixal d’en Xoves va fer un mercat d’intercanvi a la  plaça Eivissa on van tenir molt d’èxit.

Els diables d’Horta van sonoritzar la plaça de les Rieres d’Horta dissabte a la  tarda per fer-nos sentir que quatre gotes no eren prou per tirar-los enrere i  quedar-nos sense festa.

I a la nit, el pregó jove es va sentir fort, així com  Bossonaya, Poca Broma i Extraterrastes al concert organitzat pels joves de la Comissió.

I avui, comença la setmana i la festa segueix! L’esplai Isard-Flor de Neu ha organitzat la ja tradicional festa de l’escuma a la plaça les MAsies. I aquest vespre Arran d’Horta guiarà la xerrada “alliberament d’espais, l’alternativa necessaria”, seguit del cinefòrum de la pel·lícula documental “La voz del viento, semillas de transición”.

Doncs com en alguna ocasió ha dit Espinàs “i la festa segueix!” No deixeu de passejar aquests dies pels carrers d’Horta que estan plens de vida!

« »

Scroll to top